EKO PARK KRAŠOGRAD


Ekopark Kraš nalazi se u malom slikovitom mjestu Bratina, na 25 km od Zagreba. Prekrasna priroda oduševit će svakog željnog tišine i odmora. Ako ste rekreativac, u sklopu Ekoparka Krašograd nalaze se i teniski teren, odbojkaško igralište, boćalište, vanjski bazen i nogometno igralište, a ako se želite samo šetati i uživati u prirodi, oko cijelog Ekoparka vodi šetnica s prekrasnim pogledom na zeleni krajolik i jezero.

Ekopark Krašograd nudi razne vrste smještajnih jedinica za samostalan boravak s pogledom na park ili jezero i besplatni bežični pristup internetu u cijelom objektu.

Sve smještajne jedinice objekta u potpunosti su opremljene svime što vam treba za nekoliko dana odmora u prirodi. Pojedini apartmani sadrže kuhinju opremljenu kuhinjskim posuđem, blagovaonicu, prostranu terasu s pogledom na vrt te vlastitu kupaonicu s tušem. Neke od soba imaju pristup zajedničkoj kupaonici.

Cijeli objekt uključuje kuće s apartmanima, bungalove, kapelice, 2 jezera, bazene, dječja igrališta, sportska igrališta, farmu i obradive poljoprivredne površine s raznim usjevima. U sklopu objekta nalazi se mali zoološki vrt za djecu.

Gosti mogu mogu objedovati u restoranu u okviru objekta Domaćica koji poslužuje jela pripremljena od domaćih organskih proizvoda s farme.

Smještaj

U apartmanskom dijelu Ekoparka, pruža se mogućnost smještaja za stotinjak osoba u, za ovaj kraj tipičnim, drvenim kućama i bungalovima. Objekti pružaju raznovrsne mogućnosti individualnog i grupnog smještaja.Za romantične duše opremili smo studio apartman Slatka tajna, gdje možete s voljenom osobom uživati u osami i intimnoj atmosferi te pogledu na kapelicu, vidikovac i jezero.U kućama Bajadera i Napolitanke nudimo apartmanski smještaj. Kuća Bajadera ima opremljena četiri, a kuća Napolitanka tri apartmana. U kući Dorina možete iznajmiti dva apartmana i dvije dvokrevetnee sobe.I na kraju, vrlo ugodno se možete smjestiti u bungalovima Moto, Sara, Lada, VIC, Zlatka, Ki-Ki, 505, Bananko, Bronhi i Mentol.


Aktivnosti

Želite li provesti miran obiteljski vikend s najdražima? Treba li vam mjesto gdje ćete izbaciti sav stres radnog tjedna? Želite li ojačati timski duh svojih zaposlenika? Nastavnici i odgajatelji, želite li svojim polaznicima ponuditi nešto novo i zabavno? Želite li izreći sudbonosno „da“ u bajkovitom okruženju uz cvrkut ptica?  

Nudimo Vam razne sportske sadržaje na otvorenom:  Ljubiteljima rekreacije Krašograd nudi različite sportske sadržaje u kojima možete uživati s obitelji i prijateljima! Od nogometnog igrališta do   ljetnog bazena - u Krašogradu pronađite sve što vam treba za potpuni sportski doživljaj!


Hrana i piće

Vrhunski ugođaj za svečanosti i proslave Restoran Domaćica zbog svoje veličine, položaja uz veliko jezero, komfora i intimnog ozračja, izuzetno je pogodan za organiziranje svadbenih svečanosti, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, promocija, krštenja te prigodnih domjenaka i banketa.

Ponudom restorana Domaćica posebno se ponosimo zbog pomno biranih gastronomskih delicija iz domaće kuhinje. Uživajte u jelima pripremljenim od   namirnica uzgojenih u našim vrtovima te specijalitetima pripremljenim po originalnim recepturama!Restoran se za svako godišnje doba osvježava   detaljima i sezonskim ponudama jela. Restoran ima 100   sjedećih mjesta, a ljeti Vam je na raspolaganju i velika, otvorena terasa iznad jezera sa 70 sjedećih mjesta.

Kontaktirajte nas

KRAŠ, d.d.

Eko park KRAŠOGRAD, Bratina 117

Telefoni:01/5582 200 (recepcija)

Fax: 01/5582 225

Radno vrijeme: 6-22 h

Radno vrijeme restorana: 10-20 hRezervacija smještaja