Last minute rent a car

Nudimo najnovije modele prosječne starosti do 6 mjeseci, od manjih gradskih vozila, kompakt klase, elegantnih coupea, obiteljskih (poslovnih) limuzina, "fun" vozila - cabrioleta, monovolumena, putničkih kombija pa sve do luksuznih vozila.

Više od 10 godina, flota sa više od 2000 automobila, preko 100 000 zadovoljnih korisnika samo su neki od razloga zašto izabrati LAST MINUTE Rent a car.

Dugogodišnjim iskustvom, konstantnim obnavljanjem flote automobila, ulaganjem u obrazovanje zaposlenika, povoljnim cijenama te posebnim pristupom našim klijentima dobili smo jednu od najljepših nagrada, TUI priznanje za najmanji broj reklamacija. Osim zadovoljstva naših dragih klijenata, veliko zadovoljstvo nam pruža i činjenica da se naš trud i rad cijeni ne samo u Hrvatskoj, već i na svjetskoj razini.

Biraj između preko 2000 rent a car vozila koja možeš rezervirati i preuzeti u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Dolaziš u Hrvatsku avionom i želiš iznajmiti automobil? LAST MINUTE Rent a car automobile možeš preuzeti u gotovo svim većim gradovima koji imaju zračnu luku.

VOZITE SE SIGURNO I U DOBA KORONE

Svjesni smo da je pandemija koronavirusa utjecala na cijelo gospodarstvo, a možda upravo i na vaše poslovanje. Ako je trenutna situacija promijenila vaše navike poslovanja i trebate brzu prilagodbu na novonastalu situaciju, pripremili smo posebnu ponudu poslovnih najmova za vas.

Posebna ponuda

Iskoristite prilagođene cijene za dugoročne najmove za svibanj i lipanj i tako olakšajte obavljanje svojih poslovnih aktivnosti.

Fleksibilnost
Ne brinite o mogućnost izbora, jer Last minute u svakom trenutku pruža najveći izbor i raznoliku flotu vozila. Iskoristite mogućnost Door2Door usluge i vozite se sigurno uz našu 24/7 asistenciju. Dođe li pak do kvara automobila ili povratka zbog redovnog servisa ili registracije, vaša mobilnost i dalje ostaje na najvišem nivou uz odmah dostupno zamjensko vozilo.

U trenutcima kada se poslovne prilike mijenjaju gotovo svakodnevno, tijekom ugovorenog najma, vrstu i model vozila možete jednostavno mijenjati, ovisno o potrebama vašeg poslovanja. Pored mogućnosti zamjene vozila unutar ugovorenog perioda, svoje vozilo možete vratiti u svakom trenutku bez penala otkazivanja ugovora. Svoj najam niste obvezni ugovarati na dugi period te isti možete započeti s trajanjem na mjesec ili dva.

Bez troškova održavanja
Posebna ponuda dugoročnog najma prilagođena je u potpunosti svakom klijentu i tako se troškovi vašeg poslovanja znatno smanjuju. U trenutcima poput ovih, kada je klijentima bitno da svu koncentraciju, brigu i vrijeme usmjere na neometano odvijanje poslovanja, mi preuzimamo troškove:

- Registracije
- Tehničkog pregleda
- AO i kasko osiguranja
- Redovnog održavanja
- Door2Door usluge
- 24/7 asistencije na teritoriju RH
- Zamjenskog vozila

Dezinfekcija vozila
Vaše zdravlje i sigurnost nam je na prvome mjestu, stoga primjenjujemo sve mjere zaštite sukladno preporukama nadležnih tijela. Higijena vozila drži se na najvišim standardima, a mjere dezinfekcije su i dodatno pojačane. Uveli smo i siguran postupak rezervacije i preuzimanja vozila, gdje se u potpunosti minimalizira osobni kontakt.

NOVI, FLEKSIBILNIJI UVJETI OTKAZIVANJA

S obzirom na novonastalu situaciju uz virus COVID-19, obavještavamo vas da smo uveli nove i fleksibilnije uvijete otkazivanja.

Sada možete bezbrižno, jednostavno i s povjerenjem napraviti svoju rezervaciju.

Svjesni smo da Coronavirus trenutno ima globalni utjecaj te stvara neizvjesne okolnosti i zabrinutost među našim klijentima, stoga smo odlučili prilagoditi svoje uvijete otkazivanja.

Sada možete bez troškova naknade mijenjati datume vaše rezervacije te otkazati iste:

SVE IZMJENE REZERVACIJA BEZ TROŠKOVA NAKNADE ZA NAJAM

OTKAZIVANJA:

- Besplatno otkazivanje svake rezervacije do 48 sati prije preuzimanja za najmove do 31. svibnja 2020. godine. Odnosi se na rezervacije potvrđene direktno preko Last minute renta car-a. Rezervacije potvrđene preko agencijskih partnera se otkazuju prema uvjetima pojedinog partnera.

- Uobičajene odredbe o otkazivanju će se primjenjivati za najmove nakon 31. svibnja 2020. godine.Rent a car Zagreb - zračna luka

Rent a car Zagreb - centar

Rezervacija