Lika i Gorski kotar

AKTIVNOSTI

Sportsko-rekreativne, kulturno- zabavne ili radno-kreativne, koje su vam najdraže? Za vas smo istražili zabavne aktivnosti i atrakcije po preporuci lokalaca koji svoj grad poznaju u dušu.

Šumski putevi

Parkovi prirode, gorja i jezera

Upoznajte nacionalne parkove, parkove prirode, planine i gorja Hrvatske, te uživajte u netaknutoj prirodi zelenih bisera, živopisnih krajolika koja će vas jednostavno očarati, toliko spektakularna da će vas uvijek iznova oduševljavati.

Nacionalni park Plitvička jezera

Nacionalni park Risnjak

Nacionalni park Sjeverni velebit

Rastoke, Slunj

Ljetno osvježenje

Plaže, kupališta i izletišta

Uživajte u prekrasnim plažama oblikovanih vjetrom, valovima i morskim strujama, uvalama i kupalištima, te ostalim vodenim radostima koje pružaju poseban doživljaj. Okrijepite dušu, obnovite životnu energiju i zabavite se na nekom od naših izletišta, malom raju za zaljubljenike u prirodu, prepunom životinjskog i biljnog svijeta.

Lokvarsko jezero

Čogrljevo jezero

Rijeka Lika

Rijeka Gacka

Avanture

Sport i rekreacija

Aktivnosti u prirodi za zdravo tijelo i um, u funkciji brige o zdravlju i sveukupnom podizanju kvalitete života. Obnovite fizičku i psihičku snagu organizma zabavom, odmorom i opuštanjem, upijajući ljepote Hrvatske koje oduzimaju dah.

Planinarenje na Velebitu

Zeleni vir i Vražji prolaz

Rafting u Otočcu

Kanjon Kamačnik, Vrbovsko

Kultura i umjetnost

Muzeji, galerije i kina

Sudjelovanje u kulturnim zbivanjima, odlasci u kazalište i kino ljudima donosi osjećaj pripadnosti nekoj zajednici te ispunjava dio važnih potreba za društvenim kontaktom, potiče emocionalni razvoj i uvelike ima utjecaj na osjećaj sreće.

Memorijalni centar Nikola Tesla, Smiljan

Muzej Gacke, Otočac

Gradski muzej Senj

Kuća Velebita, Krasno polje

Povijesna baština

Znamenitosti i atrakcije

Zajedničko bogatstvo čovječanstva u svojoj raznolikosti i posebnosti, umjetnički i povijesni krajolici, kao  i njihovi dijelovi koji svjedoče o čovjekovoj prisutnosti u prostoru, te arheološka nalazišta kao pojave čovjekova duhovnog stvaralaštva u prošlosti.

Tvrđava Nehaj, Senj

Dvorac Sokolac, Brinje

Kaštel Frankopanskih, Ogulin

Baraćeve špilje, Gospić

Za vas smo otkrili male tajne lokalnih chefova, zavirili u podrume najboljih proizvođača vina, doživjeli prve poljupce na najromantičnijim zalascima sunca, znamo gdje su najluđi provodi i gdje sunce ljubi nebo u zoru…

Kontakt info

Terms & Conditions

Cookies