Središnja Hrvatska i Slavonija

AKTIVNOSTI

Sportsko-rekreativne, kulturno- zabavne ili radno-kreativne, koje su vam najdraže? Za vas smo istražili zabavne aktivnosti i atrakcije po preporuci lokalaca koji svoj grad poznaju u dušu.

Šumski putevi

Parkovi prirode, gorja i jezera

Upoznajte nacionalne parkove, parkove prirode, planine i gorja Hrvatske, te uživajte u netaknutoj prirodi zelenih bisera, živopisnih krajolika koja će vas jednostavno očarati, toliko spektakularna da će vas uvijek iznova oduševljavati.

Nacionalni park Kopački rit

Park prirode Lonjsko polje

Park prirode Medvednica

Park prirode Žumberak

Ljetno osvježenje

Plaže i kupališta

Uživajte u prekrasnim plažama oblikovanih vjetrom, valovima i morskim strujama, uvalama i kupalištima, te ostalim vodenim radostima koje pružaju poseban doživljaj. Okrijepite dušu, obnovite životnu energiju i zabavite se na nekom od naših izletišta, malom raju za zaljubljenike u prirodu, prepunom životinjskog i biljnog svijeta.

Rijeka Mrežnica

Terme Tuhelj

Termalni park Aquae Balissae

Foginovo kupalište, Karlovac

Avanture

Sport i rekreacija

Aktivnosti u prirodi za zdravo tijelo i um, u funkciji brige o zdravlju i sveukupnom podizanju kvalitete života. Obnovite fizičku i psihičku snagu organizma zabavom, odmorom i opuštanjem, upijajući ljepote Hrvatske koje oduzimaju dah.

Na pecanje u Slavoniju

Jahanje u ergeli Đakovo

Čigoč, europsko selo roda

Quad safari u okolici Zagreba

Kultura i umjetnost

Muzeji, galerije i kina

Sudjelovanje u kulturnim zbivanjima, odlasci u kazalište i kino ljudima donosi osjećaj pripadnosti nekoj zajednici te ispunjava dio važnih potreba za društvenim kontaktom, potiče emocionalni razvoj i uvelike ima utjecaj na osjećaj sreće.

Muzej krapinskih neandertalaca

Eko muzej Mura

Staro selo Kumrovec

Muzej čokolade, Zagreb

Povijesna baština

Znamenitosti i atrakcije

Zajedničko bogatstvo čovječanstva u svojoj raznolikosti i posebnosti, umjetnički i povijesni krajolici, kao  i njihovi dijelovi koji svjedoče o čovjekovoj prisutnosti u prostoru, te arheološka nalazišta kao pojave čovjekova duhovnog stvaralaštva u prošlosti.

Utvrda Stari grad Sisak

Arheološki park Andautonija

Dvor Trakošćan

Svetište Marija Bistrica

Za vas smo otkrili male tajne lokalnih chefova, zavirili u podrume najboljih proizvođača vina, doživjeli prve poljupce na najromantičnijim zalascima sunca, znamo gdje su najluđi provodi i gdje sunce ljubi nebo u zoru…

Kontakt info

Terms & Conditions

Cookies