tandems paragliding hrvatska


Uživajte u letu poput ptice u paragliding tamdemu!


Paragliding je jedan od najmlađih zrakoplovnih sportova, te jedan od najlakših i najjednostavnijih načina ostvarenja sna o letenju. 

Zbog toga se paragliding intenzivno razvija i sve je više prisutan.

Paragliding je financijski puno pristupačniji od drugih zrakoplovnih grana. Pristupačnost i jednostavnost samostalnog letenja, nosi i svoje rizike. 

Za razliku od drugih letjelica, paraglider je krhka letjelica i zahtjeva optimalne meteorološke uvjete da bi se moglo letjeti. 


Letite s najboljim pilotima u Hrvatskoj!
Letovi u parajedriličarskom tandemu!

Veoma jednostavno i SIGURNO!
Može letjeti svatko od 7 god do NEMA GRANICE
Moguće je slikanje i snimanje videa u zraku
Letovi se izvode u stabilnim i mirnim uvjetima uvjetima u zraku
Jednostavne upute prije samog leta
TANDEM JE NEŠTO ŠTO MORATE PROBATI! 
Prvoklasni letovi što su u ponudi:

Tribalj – opuštajući let uz predivno iskustvo
Trajanje: 30 minutes (cjelokupno trajanje s pripremom 1h)

Start 780m ASL
Opuštajući let u tandemu sa predivnim pogledom na Kvarner. Start, to jest mjesto gdje se polijeće je na visini od cca 700 m iznad sletišta. Sletište se nalazi na dnu doline, dok je slijetanje moguće i ponovo na vrhu planine.

Cijena: 85,00 €
Tribalj VIP let u Termalnim uvjetima

Trajanje: 50 min (cijelokupno iskustvo s pripremom 1h:30min)

Start 780 m ASL

Opuštajući let u tandemu sa predivnim pogledom na Kvarner. Let u termikama podrazumijeva podizanje dobrih visina, a ponekad i 2000m nadmorske visine. Nakon toga ugodno spuštanje iznad Vinodolske doline.

Cijena: 130,00 €

Tandem let je izvanredna prilika za sve one koji žele doživjeti let paragliderom kao korak prema samostalnom letu na parajedrilici ili samo kao vrhunski doživljaj slobode letenja. Letovi u tandemu se izvode na poletištima diljem Hrvatske, ali i Slovenije ako to prilike dopuštaju. Svi naši piloti su licencirani tandem piloti i spremni su uložiti maksimalan trud kako bi vama omogućili jedinstven doživljaj.
O Triblju


Cijeli Vinodol je jedna prelijepa priča koja se sastoji od bogate povijesti, brojnih kulturoloških i povijesnih znamenitosti, prirodnih resursa, ali i bogate tradicije. Sasvim je različito iskusiti i vidjeti Vinodol u prolasku kroz njega, a posve drugačije iskustvo nudi se pogledom sa “ptičje perspektive”.Sasvim novi i specifičan proizvod u turističkoj ponudi kreiran je izgradnjom šest (6) vidikovaca na području Vinodola i grada Novog Vinodolskog.  Na ovaj način je Turistička zajednica Novog Vinodolskog i područja Vinodola nadopunila ponudu ove destinacije, čime sve više postaje orijentirana ka aktivnom turizmu (dnevni-izleti).Šest vidikovaca koji su izgrađeni i dolje navedeni, od njih tri (3) se nalaze na području Vinodola, a to su:


 • s pogledom na Drivenik – Mahavica, (781 m)
 • s pogledom na Grižane/Tribalj – Pridva, (573 m)
 • s pogledom na Bribir – Slipica, (446 m)
 • dok se ostalih tri (3) nalaze u gradu Novi Vinodolski:

  • s pogledom na Ledenice – Gradina, (379 m)
  • podno Svibe – Sviba , (753 m)
  • pokraj Krmpote – Kuk (301 m).
   • Atraktivno jezero daje Triblju poseban čar. Tribalj je raj za ribolovce, zmajare i paraglidere, kao i za bicikliste, šetače i lovce. Crkva Majke Božje u Tribaljskom polju spominje se u povijesti kao mjesto sudovanja prema Vinodolskom zakoniku o čemu svjedoče glagoljske listine. Na području tribaljskog naselja Stranče otkrivena je starohrvatska nekropola iz razdoblja od 8. do 11. stoljeća sa brojnim eksponatima koji se čuvaju u Pomorskom i povijesnom muzeju u Rijeci.

    Ivana Kusanović 


    Phone: +385 95 906 2973


    Email.:  ivana.kusanovic@paragliding-croatia.com